Antena 3 CNN Actualitate Un militar rănit în Afganistan îi dă replica lui D. Barbu: Îi ofer o vacanţă "all inclusive" acolo

Un militar rănit în Afganistan îi dă replica lui D. Barbu: Îi ofer o vacanţă "all inclusive" acolo

Un militar rănit în Afganistan îi dă replica lui D. Barbu: Îi ofer o vacanţă "all inclusive" acolo
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Sep 2016   •   21:58

Preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi, Marius Apostol, rănit în grav în Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat, spune că i se pare incredibilă afirmaţia senatorului ALDE, Daniel Barbu, care compară pericolul „meseriei de politician” cu cel pe care îl întâlnesc minerii şi militarii din Afganistan şi îl invită pe politician să ia parte la o excursie „all inclusive” în teatrul de operaţii, potrivit unei televiziuni de știri.

„Îi ofer (lui Daniel Barbu - n.r.) o excursie all inclusive în Afganistan. Unde preotul ne citeşte de fiecare dată când ieşim din bază. Acolo Dumnezeu ştie dacă te mai întorci sau nu. Mi se pare incredibilă comparaţia”, spune Marius Apostol, preşedintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Militarilor cu Dizabilităţi „Sfântul Dimitrie”, militar în Armata României rămas cu dizabilităţi în urma unei explozii a unui dispozitiv improvizat din Afganistan.

Marius Apostol comentează că sunt incomparabile riscurile unui militar combatant într-un teatru de operaţii care luptă pentru interesele ţării cu riscurile unor politicieni care au de înfruntat doar acuzaţiile de corupţie.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat, vineri, că meseria de politician este cea mai grea, mai grea decât meseriile cele mai periculoase, precum mineritul şi a adăugat că este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan, pentru că ”spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”.

 

×
Subiecte în articol: daniel barbu Afganistan
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close