Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul Bodnariu. Ce spune un român care lucrează cu Protecția Copilului din Norvegia

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul Bodnariu. Ce spune un român care lucrează cu Protecția Copilului din Norvegia

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul Bodnariu. Ce spune un român care lucrează cu Protecția Copilului din Norvegia
13 Ian 2016   •   15:31

Noi dezvăluiri despre cazul familiei Bodnariu. George Alexander, un român care lucrează de 20 de ani cu Protecţia Copilului din Norvegia, director a două grădinițe, a făcut declarații despre acest caz și despre modul în care instituția anchetează astfel de cazuri.

„Atunci când ni se solicită informații din partea Protecției Copilului despre anumiți copii, trebuie să le dăm, chiar dacă există obligația de confidențialitate. Numai atunci când există suspiciuni, nu trebuie să ai o dovadă, iar acest lucru este ciudat”, a explicat românul, director al două grădinițe din Norvegia, în direct la Antena 3.

În această seară, ministerul român de Externe va susţine o conferinţă de presă în care va da detalii despre întâlnirea ambasadorului României la Oslo cu ministrul Incluziunii Sociale din Norvegia. Va fi şi prima oară când autorităţile române vor avea acces la dosarul copiilor familiei Bodnariu.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.

Petiție pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu. Semnează și tu!


×
Subiecte în articol: Bodnariu Cazul Bodnariu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close