Antena 3 CNN Actualitate Replica adresată de Regele Mihai tatălui său Carol al II-lea: „Ştiu ce am de făcut, eu am fost rege înaintea ta”

Replica adresată de Regele Mihai tatălui său Carol al II-lea: „Ştiu ce am de făcut, eu am fost rege înaintea ta”

Replica adresată de Regele Mihai tatălui său Carol al II-lea: „Ştiu ce am de făcut, eu am fost rege înaintea ta”
de S.T.    |    05 Dec 2017   •   17:13

Membrii Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei – filiala Mehedinţi şi mulţi severineni care cred în valorile regalităţii se arată întristaţi după aflarea veştii morţii Regelui Mihai.

„Acum 89 de ani, un rege mult prea tânăr pentru o Românie, mult prea dezbinată poate din anumite puncte de vedere, făcea o vizită la Turnu Severin. Prima vizită pe care regele Mihai o face în această calitate este la Turnu Severin, iar legat de această vizită vreau să vă împărtăşesc o povestire pe care mi-a transmis-o colegul meu de asociaţie, domnul Mihail Nane. La vizita pe care Regele Mihai o face din nou la Turnu Severin cu tatăl său, Carol al II-lea, sunt primiţi şi caleaşa merge pe bulevardul Carol, iar Carol al II-lea i se adresează fiului său: «O să te rog să saluţi mulţimea care este aici să ne primească!». La care regele nostru, în stilul inconfundabil, cu puţine cuvinte, dar foarte multe vorbe îi răspunde: «Ştiu ce am de făcut, eu am fost rege înaintea ta»”, spune Noel Negrea, preşedintele ANRM Mehedinţi, potrivit adevarul.ro.

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I, fostul suveran al României, a murit marţi la vârsta de 96 de ani la reşedinţa din Elveţia şi va fi înmormântat în noua catedrală de la Curtea de Argeş, alături de regina Ana, a anunţat Casa Regală.

 

 

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I regele mihai a murit rege
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close