Antena 3 CNN Actualitate Reţea de prostituţie de lux demascată de DIICOT. Printre clienţi, deputatul Nicolae Bănicioiu şi Robert Negoiţă

Reţea de prostituţie de lux demascată de DIICOT. Printre clienţi, deputatul Nicolae Bănicioiu şi Robert Negoiţă

Reţea de prostituţie de lux demascată de DIICOT. Printre clienţi, deputatul Nicolae Bănicioiu şi Robert Negoiţă
Sursa foto: Foto: downtime.ro
10 Noi 2010   •   20:18

Un dosar al DIICOT şi al celor de la Crimă Organizată zguduie lumea mondena. Procurorii şi poliţiştii au dat de urma unei reţele de prostituţie de lux ascunsă în spatele unor agenţii de fotomodele. Fetele erau ademenite cu o viaţă de manechin dar ajungeau prostituate într-un club din Austria. În dosar apar nume grele din afaceri, politică, showbiz şi media.

Un banal clip de promovare al unui club de lux din Viena - club Babylon. O apariţie la televizor sau câteva fotografii profesionale. Aşa erau ademenite fetele. Filiera era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan sub paravanul a două agenţii de manechine din Slobozia şi Constanţa - Diva Models şi Star Models. Cei doi erau ajutaţi printre alţii de fiul adjunctului poliţiei din Constanţa.

Fetele erau racolate din familii cu o situaţie materială precară şi li se promiteau premii la concursuri de frumuseţe, celebritate şi bani. Procurorii spun că 80 de tinere, dintre care 17 minore au ajuns însă să se prostitueze în clubul Babylon din Austria.

 


Afacerea a ţinut din 2006 până în 2009. În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că fetele erau atrase într-o capcană. Multe dintre ele erau duse la Viena sub diverse pretexte, dar, în loc de hotel se trezeau cazate de bordel.

În rechizitoriu apar şi nume ale unor oameni politici foarte cunoscuţi. "Munteanu Mihaela a întreţinut acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea şi pe alte fete, care-l însoţeau, cu maşina sa, în locurile în care se întâlneau cu clienţii." se arată în raportul DIICOT.

Nu este singurul nume celebru din rechizitoriu. Deputatul Nicolae Bănicioiu, cântăreţul Adrian Enache, viceprimarul Constanţei, Gabi Stan, un director al canalului public de televiziune dar şi un cunosuct om de afaceri din Dobrogea apar şi ei în dosar.

Niciunul dintre ei nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Dosarul a fost deja trimis în judecată iar capii reţelei sunt în arest.

×
Subiecte în articol: Robert Negoita
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close