Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Lia Olguța Vasilescu a câștigat cu peste 60% din voturile alegătorilor

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Lia Olguța Vasilescu a câștigat cu peste 60% din voturile alegătorilor

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Lia Olguța Vasilescu a câștigat cu peste 60% din voturile alegătorilor
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    06 Iun 2016   •   10:35

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Candidatul PSD la Primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a câştigat încă un mandat de primar cu 61% din voturile alegătorilor prezenţi duminică la urne, potrivit numărătorii paralele realizate de PSD Dolj.
 

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Dolj PSD a obţinut 72 de mandate de primar din cele 111, PNL - 30, iar celelalte mandate au fost obţinute de UNPR, PSRO, ALDE şi PNŢCD.

REZULTATE ALEGERI CRAIOVA. Pentru Consiliului Local Craiova, din cele 27 de mandate, PSD are 19 consilieri locali, PNL - 6 şi ALDE - 2, iar la Consiliul Judeţean Dolj, PSD are 26 de mandate din cele 37, iar PNL are 11.

REZULTATE NUMĂRĂTOARE PARALELĂ: Lia Olguţa Vasilescu a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova

ALEGERI LOCALE 2016. „Vreau să le mulţumesc craiovenilor pentru că este pentru prima dată când nu au dat un vot împotriva cuiva, iar acest lucru înseamă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor. Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel de mult cum am facut-o şi până în momentul de faţă. Mă voi bate pentru Craiova indiferent care o să fie guvernarea pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mizez foarte mult şi pentru ce o să se întâmple în toamnă pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar: un vot categoric pro PSD. Acest lucru ne dă nouă şansa să ne gândim că în toamnă vom avea un guvern care se va uita către această parte a Olteniei“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close