Antena 3 CNN Externe Cum a decurs întâlnirea dintre Putin și Bashar al-Assad. Liderul rus l-a felicitat pentru lupta contra terorismului

Cum a decurs întâlnirea dintre Putin și Bashar al-Assad. Liderul rus l-a felicitat pentru lupta contra terorismului

Cum a decurs întâlnirea dintre Putin și Bashar al-Assad. Liderul rus l-a felicitat pentru lupta contra terorismului
Sursa foto: foto: Agerpres
21 Noi 2017   •   08:23

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit luni seară cu preşedintele sirian Bashar al-Assad în staţiunea Soci, în sud-vestul Rusiei, cu două zile înaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria, a anunţat marţi Kremlinul, relatează AFP şi Reuters. 

"Vladimir Putin a purtat negocieri cu preşedintele sirian Bashar al-Assad, care s-a deplasat în Rusia pentru o vizită de lucru", a precizat Kremlinul într-un comunicat, adăugând că cei doi lideri au discutat despre lupta împotriva terorismului şi perspectivele unui acord politic în Siria. 

Liderul de la Kremlin l-a 'felicitat' pe Assad pentru rezultatele sale în lupta împotriva terorismului, se menţionează în comunicat. 

Conform unor imagini transmise de televiziunea rusă, Assad le-a mulţumit lui Putin, ministrului rus al Apărării şi şefului Statului Major al Rusiei pentru sprijinul lor în Siria. 

Putin a afirmat de asemenea că, după întâlnirea cu Assad, intenţionează să discute cu emirul Qatarului, cu preşedintele american Donald Trump şi cu liderii din Orientul Mijlociu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Siria
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close