Antena 3 CNN Externe O ploaie de o oră a făcut ravagii în Suedia. Autobuzele, pline de pasageri, au rămas blocate sub pasaje

O ploaie de o oră a făcut ravagii în Suedia. Autobuzele, pline de pasageri, au rămas blocate sub pasaje

O ploaie de o oră a făcut ravagii în Suedia. Autobuzele, pline de pasageri, au rămas blocate sub pasaje
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    01 Sep 2014   •   20:56

O ploaie de o oră a făcut ravagii în Malmo, al treilea cel mai mare oraş din Suedia. Sute de case au rămas fără curent, iar alte câteva zeci au fost inundate. 

 
Câteva autobuze au rămas blocate pe sub pasaje, având zeci de pasageri la bord. Două autostrăzi importante din regiunea de sud a Suediei au fost închise parţial din cauza ploii extrem de puternice,
 
Ploaia nu a durat mai mult de o oră, dar a fost neobişnuit de abundentă. Şoselele din jurul oraşului Malmo au fost inundate, mai ales în zona pasajelor, iar traficul a paralizat.
 
Autorităţile le-au recomandat oamenilor să rămână în case până la normalizarea situaţiei, mai ales că multe trenuri şi curse de autobuz au fost anulate. 
 
Câteva autobuze au rămas, totuşi, blocate pe sub pasaje, cu tot cu pasageri, iar pompierii, deşi s-au străduit, nu au putut interveni peste tot cu proptitudine.
 
În cele din urmă, pompierii au ajuns, cu scara, la fereastra autobuzului şi au evacuat pasagerii înspăimântaţi şi şoferul. Ploaia a dus şi la întreruperea curentului electric dar situaţia a revenit curând la normal. 
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close