Antena 3 CNN Externe Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Ce a făcut înainte să înceapă să ucidă

Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Ce a făcut înainte să înceapă să ucidă

Povestea lui Ted Bundy, cel mai odios criminal în serie din toate timpurile. Ce a făcut înainte să înceapă să ucidă
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
15 Mai 2018   •   23:59

Numele lui Ted Bundy încă provoacă fiori reci pe şira spinării. Pe lângă faptul că toţi îi profeţeau o viaţă împlinită, cu succes profesional, ba chiar o carieră în politică, Ted Bundy a lucrat o bună perioadă şi ca voluntar la un call-center de prevenire a sinuciderilor.

Potrivit mărturiilor, colegii şi colegele din acea vreme de la acea slujbă voluntară îşi amintesc că acesta era foarte bun la ceea ce făcea. Una dintre acestea era Anne Rule, îşi aminteşte că obişnuia să o conducă noaptea târziu până la maşina ei pentru a se asigura că nu păţeşte nimic.

Când, după mai mulţi ani, a aflat că fostul ei coleg, atât de protector cu ea, a fost arestat, acuzat şi găsit vinovat de zeci de crime atroce, Anne Rule a exclamat stupefiată: ”Ted Bundy a luat vieţi, dar a şi salvat vieţi!”  

Psihologii şi criminologii se întreabă şi azi dacă Ted Bundy a exploatat în cel mai diabolic mod posibil perioada petrecută la această linie telefonică destinată prevenirii sinuciderilor pentru a explora vulnerabilităţile oamenilor aflaţi în derivă, potrivit descopera.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close