Antena 3 CNN Externe Statul Islamic şi-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspeţilor sunt decapitările şi uciderea cu pietre

Statul Islamic şi-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspeţilor sunt decapitările şi uciderea cu pietre

Statul Islamic şi-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspeţilor sunt decapitările şi uciderea cu pietre
07 Mai 2015   •   17:07

Extremiştii musulmani au inaugurat un hotel de cinci stele în oraşul irakian, Mosul, fieful Statului Islamic.

Hotelul Ninawa pune la dispoziţia oaspeţilor 263 de camere de lux, o piscină ultramodernă, terenuri de tenis şi o sală de sport dotată cu toate aparatele necesare pentru menţinerea în formă a jihadiştilor.


Nu există baruri, şampania a fost înlocuită cu băuturile răcoritoare şi apa reprezintă băutura cea mai populară.
Nu există săli de dans, spaţii de fumat sau locuri unde se organizează pariuri sportive.

Oricum, există un set complet de reguli care se aplică cu stricteţe tuturor celor care trec pragului acestui stabiliment.
În incintă nu au voie homosexualii sau cuplurile necăsătorite. De preferabil, femeile nu prea au ce căuta în acest loc, dar dacă totuşi o reprezentantă a sexului frumos este invitată în incintă, ea trebuie să nu îşi arate niciun milimetru de piele.

Coform regulamentului, expus în toate încăperile, cine încalcă aceste prevederi va fi omorât cu pietre sau decapitat!

Ninawa International Hotel reprezintă măreţia califatului islamic pentru a readuce aminte de gloria de odinioară a fostului regat musulman, susţin reprezentanţii SI.
Înainte de a fi preluat de către gruparea teroristă, Ninawa International Hotel, era introdus pe siteul TripAdvisor şi era catalogat cel mai bun hotel din oraş.

Jihadiştii din SI continuă să ducă o campanie barbară în Siria şi Irak. Ei tortureză civili, impun pedepse dure şi arbitrare, bazate pe fundamentalismul islamic şi caută să îşi grăbească expansiunea.

Nader Hashemi, profesor şi expert pentru zona Orientului Mijlociu la Universitatea din Denver, atrage atenţia asupra pericolului reprezentat de Statul Islamic:

"Cred că este un semnal de alarmă adresat întregii lumi. Statul Islamic nu este un fenomen trecător, nu este un fenomen care se apropie de sfârşit. Gruparea are acum un statut de stabilitate şi permanenţă. Dacă vreţi să vizitaţi Califatul, puteţi fi oaspeţii noştri, în hotelul nostru de lux, veniţi cu familia, cu prietenii şi vă veţi bucura de o vacanţă frumoasă. Personal, aşa interpretez noua lor mişcare de marketing", spune profesorul, citat de DailyMail.

"Nu cred că se va duce cineva acolo. Probabil doar elita Statului Islamic îşi va permite să stea în acest hotel, având în vedere că o cameră costă peste 100 de dolari pe noapte. Este mai degrabă un exerciţiu de propagandă", a menţionat Hashemi.

×
Subiecte în articol: statul islamic Mosul jihadisti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close