Antena 3 CNN Externe Urmaşii dinastiei Romanov sunt invitaţi să se întoarcă în Rusia. Ei vor putea să îşi aleagă orice palat din St. Petersburg sau Crimeea

Urmaşii dinastiei Romanov sunt invitaţi să se întoarcă în Rusia. Ei vor putea să îşi aleagă orice palat din St. Petersburg sau Crimeea

Urmaşii dinastiei Romanov sunt invitaţi să se întoarcă în Rusia. Ei vor putea să îşi aleagă orice palat din St. Petersburg sau Crimeea
Sursa foto: Foto: fotodom.ru
23 Iun 2015   •   15:48

Vladimir Petrov, adjunctul Adunării Legislative Ruse, este de părere că întoarcerea familiei regale în Rusia ar fi un simbol "al puterii de renaştere spirituală a poporului rus".

Petrov sugerează că revenirea urmaşilor familiei Romanov în Rusia ar fi de bun augur în acest moment, iar ei vor fi liberi să aleagă ca reşedinţă permanentă unul dintre palatele din St. Petersburg sau Crimeea.

Conform oficialului de la Moscova, forul legislativ "va adopta o rezoluţie prin care se va acorda statut special reprezentanţilor familiei regale în cel mai scurt timp".

Petrov s-a adresat printr-o scrisoare deschisă Alteţei Sale, Marea Ducesă Maria Vladimirovna (foto) , care locuieşte în prezent în Spania.
El a subliniat ideea că dinastia Romanovilor a reprezentat mereu "unul dintre fundamentele statului rus".

Alexander Zakatov, şeful cancelariei regale ruse, Ducesa Maria este încântată de propunere şi se declară pregătită să revină în Rusia, dar întoracerea sa în ţară va fi efectuată în termeni "decenţi".

×
Subiecte în articol: Moscova
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close