Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 iulie. Berbecii stau cu persoana iubită, Racii câștigă foarte mulți bani

HOROSCOP 16 iulie. Berbecii stau cu persoana iubită, Racii câștigă foarte mulți bani

HOROSCOP 16 iulie. Berbecii stau cu persoana iubită, Racii câștigă foarte mulți bani
16 Iul 2018   •   12:30

Horoscop Berbec

Dorinţa de a petrece mai mult timp cu persoana iubită ţi-o poţi îndeplini numai după ce îţi vei stabili pe îndelete programul întregii săptămâni. Încearcă să îţi rezervi anumite momente pentru lecturi amuzante.

Horoscop Taur

Eşti solicitat din plin la serviciu, însă tu îţi doreşti să stai acasă, alături de membrii familiei. Este mai dificil să te împărţi astăzi între îndatoririle profesionale şi treburile gospodăreşti.

Horoscop Gemeni

Schimbul de informaţii şi călătoriile pe distanţe scurte sunt la ordinea zilei. În primul rând, mulţi prieteni vor dori, fie să îţi ceară sfaturi, fie pur şi simplu să te întâlnească la o petrecere.

Horoscop Rac

Se pare că din sfera profesională îţi vin informaţii preţioase legate de salarizarea activităţii pe care o desfăşori la serviciu. Încet, dar sigur ţi se vor modifică variantele de câştig din muncă proprie.

Horoscop Leu

Ai şanse deosebite pentru a trasă noi direcţii personale sau profesionale. Chiar dacă oscilezi încă între vechi şi nou, până la urmă vei reuşi să te desprinzi de situaţiile care nu îţi mai sunt de folos.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close