Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi de Divinitate

Horoscop 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi de Divinitate

Horoscop 23 mai 2018: Leii sunt răsfăţaţi de Divinitate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Mai 2018   •   22:13

Horoscop 23 mai Berbec
Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcţiona împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Păstrează-ţi simţul realităţii şi nu te aventură inutil în a face planuri complexe, de aventură.

Horoscop 23 mai Taur
Cu mare atenţie ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deşi nimeni nu-ţi poate stă în cale, diferenţe de opinie vor apărea, pentru că nimeni nu-ţi acceptă planurile de viitor.

Horoscop 23 mai Gemeni
O zi în care oportunităţile apar de unde te aştepţi mai puţin, însă, pentru a te putea bucură de ceea ce vine la ţine, că şansă, este indicat să fii flexibil în gândire şi să nu îţi impui părerile cu oric preţ.

Horoscop 23 mai Rac
Această zi este prima dintr-un şir de zile în care totul decurge aşa cum ţi-ai propus. Nu ar strică dacă ai putea să uiţi pentru câteva momente de cei de din jur, având grijă de ţine însuţi răsfăţându-te.

Horoscop 23 mai Leu
Şansele tale de succes se amplifică exponenţial în momentul în care renunţi la ideile fixe, mai ales astăzi. Este o zi în care Divinitatea te răsfaţă necondiţionat. Pregăteşte-te să străluceşti.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close