Antena 3 CNN Timp liber Fun Păsărică Alexandru-Dick şi Supplexa Memoranda Orac, cele mai mai amuzante nume româneşti

Păsărică Alexandru-Dick şi Supplexa Memoranda Orac, cele mai mai amuzante nume româneşti

Păsărică Alexandru-Dick şi Supplexa Memoranda Orac, cele mai mai amuzante nume româneşti
Sursa foto: Foto: hazdenecaz.ro
07 Feb 2011   •   23:39

Regula spune ca atunci când ai un nume de familie mai ieşit din comun, să alegi - pentru copilul tău - un prenume cât se poate de banal! Doar că unii părinţi debordează de imaginaţie. Altfel nu-mi explic de ce doamna şi domnul Păsărică şi-au botezat băiatul... Alexandru-Dick. Sau de ce doamna şi domnul Orac şi-au înnobilat fetiţa cu prenumele Supplexa Memoranda. Cu toate acestea, Alexandru-Dick Păsărică şi Supplexa Memoranda Orac nu sunt cele mai... simpatice nume româneşti. Cel puţin asta reiese din clasamentul alcătuit de un site de maxim umor.

A fost o luptă strânsă pentru câştigarea trofeului suprem în Top 100 cele mai amuzante nume. O idee propusă de Julius Constantinescu, mogulul site-ului Daily Cotcodac şi care a prins foarte repede la cititori.

În schimb marea majoritate a numelor au fost propuse chiar de fanii site-ului. Şi după ce au fost verificate, s-a votat.

Şi totuşi. De ce şi-ar numi cineva copilul Fridolin, Supplexa Memoranda sau Rămurel? Unii dintre cei prezenţi în top au - din fericire - un foarte dezvoltat simţ al umorului.

“Cel care e pe locul 3, domnul Carmen Stamatescu, a spus o chestie foarte drăguţă. Nevastă-mea mă recomandă cu naturaleţe: Carmen, soţul meu!” a declarat Julius Constantinescu de la Daily Cotcodac.

Iar mogulul site-ului are şi favoriţi.

“Preferatul meu de la bun inceput a fost Renato Lacrima. De ce? Mie mi se pare foarte duios. Un nume duios. Adica eu nu pot sa mi-l imaginez pe renato lacrima fiind un magar. Nici macar venind la doua dimineata mahmur”

Chiar dacă locurile 1 şi 2 au fost departajate de doar 10 voturi, mogulul Julius a horărât că ambii merită să ocupe acelaşi loc. Astfel că domnul Struţ Modest a devenit egalul domnului Rândunel Pisică. Sau invers. Cititorii Daily Cotcodac încă mai negociază.

 


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close