Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: "Cei care conduc ţara sunt nişte criminali, care ar trebui să fie în puşcărie"

Mircea Badea: "Cei care conduc ţara sunt nişte criminali, care ar trebui să fie în puşcărie"

Mircea Badea: "Cei care conduc ţara sunt nişte criminali, care ar trebui să fie în puşcărie"
Sursa foto: Foto: Video news
07 Apr 2011   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a deschis ediţia de joi seară a emisiunii "În gura presei" cu principalul subiect al zilei, şi anume românii care au ajuns să moară pe capete din cauza spitalelor care se închid rând pe rând. Moderatorul este de părere că "cei care conduc ţara în acest moment sunt nişte criminali (...) care ar trebui să fie în puşcărie".

Cel mai recent caz este cel de astăzi, când un bărbat din Constanţa a murit în ambulanţă. El fusese luat de urgenţă din localitatea Băneasa, unde spitalul s-a desfiinţat din ordinul Ministerului Sănătăţii.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea criminali tara puscarie spitale
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close