Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea a "reconstituit" cazul avocatului pălmuit de Băsescu: Eu nu-l cred (VIDEO)

Mircea Badea a "reconstituit" cazul avocatului pălmuit de Băsescu: Eu nu-l cred (VIDEO)

Mircea Badea a "reconstituit" cazul avocatului pălmuit de Băsescu: Eu nu-l cred  (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Aug 2010   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a spus luni seară la emisiunea În gura presei că nu-l crede pe avocatul care a declarat că ar fi fost lovit de preşedintele Traian Băsescu. Jurnalistul este de părere că, dacă atunci când a existat o înregistrare video a unui astfel de incident românii nu au reacţionat, nu are ce să se întâmple nici acum.

?Vine un băiat şi spune m-a smardoit Băsescu, eu sincer nu-l cred pe băiatul ăsta, ceva nu îmi miroase a bine. Dar ce importanţă are dacă Băsescu l-a lovit pe cetăţean. Data trecută a fost un film când Băsescu îi dădea peste bot unui copil, dar s-au găsit multe milioane de români care să spună stai aşaaa... Vine acum ditai omuloiu şi spune stai că mi-a dat-o Băsescu în boscheţi la Cireşica. Totul duhneşte a parfum în carpathian garden?, a declarat Mircea Badea.

În timpul emisiunii, Mircea Badea a făcut şi o "reconstituire" a incidentului, aşa cum a fost el povestit:

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close