Antena 3 CNN Actualitate Media Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”

Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”

Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”
05 Apr 2012   •   13:31

Antena 2 a pregătit pe 9 aprilie, când postul sărbătoreşte cinci ani de existenţă, o zi dedicată sărbătorii, de dimineaţă până seara, iar cu începere de la ora 19:30 un mega-show în direct, cu muzică, dans, vedete, ţinute de gală, tort, şampanie şi multe alte surprize.

Pentru Oana Mareş, moderatoarea emisiunii “It’s show time”, cât şi pentru restul vedetelor Antena 2, pregătirile au început cu mult timp în urmă. Şedinţe foto, filmări, întâlniri cu producătorii, şedinţe de înfrumuseţare, totul pentru a oferi telespectatorilor postului o aniversare de neuitat.

"Mă pregătesc pentu o avalanşă de emoţii, cu un pachet mare de şerveţele, pentru că ştiu sigur că toate momentele pe care le voi revedea îmi vor aduce trăiri intense! Mă pregătesc să trăiesc încă o zi de neuitat cu colegii mei! Fiecare aniversare s-a transformat într-un chef pe cinste, aşadar vreau să fiu în formă pentru dans şi voie bună!

Îmi pregătesc miile de mulțumiri adunate pentru telespectatorii noştri, dar şi pentru colegi şi pentru cei care au crezut în noi! Lista pentru data de 9 aprilie: şerveţele - bifat, mulţumirile - bifat, pantofi comozi pentru dans - bifat, hăinuţe frumoase - bifat, şi desaga cu amintiri - bifat! Am uitat ceva? La mulţi ani, Antena2!"

×
Subiecte în articol: Antena 2
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close