Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 14 septembrie: Vreme vrea să dea ajutoare bogaţilor din IT

Revista presei - 14 septembrie: Vreme vrea să dea ajutoare bogaţilor din IT

Revista presei - 14 septembrie: Vreme vrea să dea ajutoare bogaţilor din IT
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Sep 2011   •   10:44
Jurnalul Naţional: Vreme vrea să dea ajutoare bogaţilor din IT. Valeriam vreme ne vorbeşte despre planurile pe care le are Ministerul Comunicaţiilor pe care îl conduce. Ministrul Vreme pregăteşte o schemă de ajutor de stat pentru a atrage nume mari din industria IT să investească suplimentar în România. Firmele în cauză au o cifră de afaceri care se apropie de PIB-ul ţării noastre.

Fin.ro: Lăzăroiu: UE ridică din ianuarie 2014 restricţiile de pe piaţa muncii pentru români. Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu a declarat că, din ianuarie 2014, Uniunea Europeană va trebui să renunţe obligatoriu, conform Tratatului de aderare, la restricţiile de pe piaţa muncii. Asta înseamnă că va exista o libertate totală de circulaţie a lucrătorilor din România în statele comunitare, fără nicio contribuţie a oficialilor de la Palatul Victoria.

ring.ro
: Cine face curăţenie în biroul Elenei Udrea. Firma a doi soţi inventatori a câştigat, numai anul acesta, circa 3,6 milioane de lei din contracte pe bani publici. Se pare că firma de curăţenie Fabi Total Grup SRL, deţinută de soţii Valencia şi Paul Bichir, este pe placul mai multor instituţii publice. În acest an, firma a bătut palma şi cu Agenţia pentru Protecţia Mediului, cu Ministerul Turismului, al Mediului, al Sănătăţii, cu Institutul de Statistică şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova, dar şi cu Academia de Studii Economice şi cu cea de Poliţie.

Adevărul
: Castelul Bran a avut profit de un milion de euro în 2010. Din 2009, de când a fost preluat de Dominic de Habsburg, numărul turiştilor a crescut semnificafiv, depăşind jumătate de milion de vizitatori în 2010. Castelul Bran este cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Braşov, lucru care ne clasează pe locul III în topul celor mai vizitate oraşe din România. În plus, proprietarii au de gând să deschidă o cafenea-muzeu şi să amenajeze spaţii de cazare în fosta casă a administratorului.

România liberă: Amenzi mai mari pentru mitinguri ilegale. După publicarea recentă pe site-ul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a proiectului de lege care reglementează adunările publice, mai multe site-uri de ştiri au lansat ideea potrivit căreia mitingurile în faţa Guvernului, Preşedinţiei şi Parlamentului vor fi interzise. Noul proiect de lege propune amenzi usturătoare. Cei care organizează adunări publice nedeclarate în prealabil riscă o amendă de până la 20.000 lei.



×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close