Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 27 martie: Filiera Occupy Energia. Ministrul Economiei, Lucian Bode, şi-a numit apropiaţii şi în CA Hiodroelectrica

Revista presei - 27 martie: Filiera Occupy Energia. Ministrul Economiei, Lucian Bode, şi-a numit apropiaţii şi în CA Hiodroelectrica

Revista presei - 27 martie: Filiera Occupy Energia. Ministrul Economiei, Lucian Bode, şi-a numit apropiaţii şi în CA Hiodroelectrica
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Mar 2012   •   11:57
Jurnalul Naţional: Filiera din Sălaj Occupy Energia. Ministrul Economiei, Lucian Bode, şi-a numit apropiaţii şi în CA Hiodroelectrica. Detaşamentul PDL de la Sălaj ocupă noi poziţii-cheie în companiile energetice ale statului. După numirea lui Lucian Bode în funcţia de ministru al Economiei, alţi "pioni" din acelaşi judeţ şi din acelaşi partid devin membri ai consiliilor de administraţie. Schimbările din cele două companii au loc în plin proces de privatizare pe bursă.

Ghimpele: Generalul Onţanu, în război cu banii contribuabililor. Pe principiul “ascundem gunoiul sub preş, să nu îl vadă soacra”, primarul Neculai Onţanu plantează panseluţe şi acordă o bună parte din banii publici pe imaginea superficială, de faţadă, a sectorului 2. Printre afacerile edilului se numără cea a fântânilor arteziene, a economatelor sau reabilitatea termică a blocurilor. De asemenea, merită amimtită şi afacerea cu informaţii de pe urma recensământului naţional, cea cu întreţinerea şi reabilitarea spaţiilor verzi şi a parcurilor sau afacerile prin care oamenii incomozi sunt eliminaţi.

Adevărul: Managerii Sănătăţii fac achiziţii bolnave. Aparatură medicală de ultimă generaţie rugineşte nefolosită în subsolurile spitalelor din ţară şi din Capitală. Anul trecut, inspectorii Curţii de Conturi au verificat cum au fost gestionate bugetele a 195 de instituţii medicale. Raportul consemnează că 32 de spitale din Bucureşti şi din ţară deţin, fără să folosească, aparatură performantă de milioane de euro.

Ring: Ce s-a ales din proiectul de 500 de milioane de euro al Guvernului Boc: e-România nu e moartă, e-România se transformă. Concluzia trasă de jurnalişti este una singură: e-România nu e moartă, e-România se transformă. Costurile uriaşe au atras imediat atenţia oficialilor de la Bruxelles.

Fin.ro: Cât costă să închiriezi un penthouse în Herăstrău. Află topul celor scumpe chirii din Capitală. Pe o piaţă aflată în continuare în plină criză, 15,5% din totalul apartamentelor scoase la închiriere vizează segmentele de vârf. Astfel, în cazul a peste 1.000 din cele 7.137 de apartamente de închiriat, chiria lunară depăşeşte 1.000 de euro. Cea mai scumpă locuinţă de inchiriat este un penthouse aflat în zona Herăstrău din Bucureşti. Apartamentul de patru camere are o suprafaţă utilă de 450 mp, iar proprietarul cere 6.800 de euro/lună.




×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close