x close

Fii alături de noi!

Top 10 cele mai populare reţele de socializare necunoscute

de Antena3.ro   •   03 Iun 2011   •   15:47 Comenteaza
Top 10 cele mai populare reţele de socializare necunoscute 429
Foto: vator.tv
Probabil că orice român este deja familiarizat cu platforma de socializare Facebook, care are deja un număr impresionant de utilizatori la nivel mondial. Reţeaua, folosită pentru jocuri, informare şi, bineînţeles socializare oferă cele mai populare servicii în acest moment.

Iată câteva reţele mai puţin cunoscute, care adună milioane de utilizatori zilnic:

Renren: Una dintre cele mai populare reţele de socializare din China, în special în rândul studenţilor. Compania a anunţat că are înregistraţi aproximativ 130 de milioane de useri, însă un număr exact nu a fost încă confirmat. Site-ul imită foarte bine culoarea, logo-ul şi structura cunoscutului Facebook. Actualmente, site-ul este cunoscut pentru că are cele mai bune jocuri online, fiind evaluat la 1.2 miliarde de dolari.Tuenti: Etichetat ca "Facebook-ul Spaniei", site-ul oferă utilizatorilor aproximativ aceleaşi aplicaţii ca şi Facebook, fără a folosi bannere publicitare online. Platforma are un un număr estimat de 9.2 milioane de utilizatori, fiind proclamat ca cel mai vizitat site de socializare din ţară.


Whispurr: Un site extrem de popular în irlanda, ce permite celor înregistraţi să trimită mesaje de tip SMS cu o lungime de 300 de caractere, direct de pe adresa de mail.Mixi: O platformă japoneză care găzduieşte peste 30 de milioane de useri, acoperind circa 80% din piaţa Japoniei. Site-ul permite utilizatorilor să comunice cu persoane cu care împărtăşesc interese comune, numai în caz în care au un număr de telefon valid în ţară.Skyrock: Un site extrem de popular în Franţa, cu 21 mde milioane de persoane conturi online.Folosind principiile de bază ale unei reţele de socializare, platforma este, în principal, locul de întâlnire a muzicienilor şi bloggerilor.Odnoklassniki: Reţea de socializare rusească, ce permite utilizatorilor să corespondeze cu colegii şi vechii prieteni. Cu peste 45 de milioane de utilizatori, site-ul a adus un profit de circa 3.3 milioane de dolari în prima parte a anului 2008.Netlog: Cu un număr de 77 de milioane de utilizatori platforma, originară din Belgia, este extrem de populară în rândul tinerilor europeni. Site-ul oferă atât jocurile online şi elementele de conţinut în 25 de limbi diferite.
StudiVZ: Această platformă, provenită din Germania, are rolul de a aduna studenţii din toate universităţile europene. Peste 16 milioane de utilizatori îşi creează propriile pagini, se alătură discuţiilor şi îşi creează diverse grupuri.Hi5: Deşi a fost creat de către americani în urmă cu 8 ani, site-ul şi-a crescut popularitatea în rândul europenilor după ce a introdus numeroase jocuri online.Cyworld: O reţea de socilizare sud-koreeană, care are până în acest moment peste 18 milioane de utilizatori.
poza

High Tech

Ce telefon să alegi pentru copilul tău

Alegerea de smartphone-uri pentru școlari poate fi dificilă: telefonul trebuie să fie rezistent și nu  foarte scump, dar și suficient de performant pentru a încărca jocurile si aplicațiile preferate ale...

03 Iul 2015  •  12:16

poza

Show

Paris Hilton, la un pas să facă infarct. Vezi aici ce a păţit blonda

Celebra Paris Hilton a fost la un pas de infarct din cauza unei farse puse la cale de producătorii unei emisiuni din Egipt. Vedeta cere acum daune în instanţă.Blondinei i s-a pus la cale o farsă care a lăsat-o cu...

01 Iul 2015  •  23:57

EUR EUR 4.4114 Up 4.4114
USD USD 3.4947 Up 3.4947
CHF CHF 3.6499 Up 3.6499
GBP GBP 5.6157 Up 5.6157
XAU XAU 135.5973 Up 135.5973
JPY JPY 3.2076 Up 3.2076
Meteo

Meteo 03/07/2015

Horoscop

Special! Horoscopul săptămânii viitoare

Curs Valutar

Percheziţii la casele de...

sati