Antena 3 CNN Actualitate Media "Xena, Prinţesa războinică", de azi la Euforia TV

"Xena, Prinţesa războinică", de azi la Euforia TV

"Xena, Prinţesa războinică", de azi la Euforia TV
de S.T.    |    18 Iun 2012   •   18:37

Dacă vă doriţi să ieşiţi din timpurile noastre şi să pătrundeţi într-o lume mitologică, cu peisaje fermecătoare şi o mulţime de efecte speciale, “Xena, prinţesa războinică“ este alegerea ideală. Xena, prinţesa războinică este un serial creat de John Schulian și Robert G. Tapert. În rolurile principale:  Lucy Lawless şi Renee O'Connor.

A fost conceput ca spin-off după Hercules: The Legendary Journeys al lui Sam Raimi, însă în scurt timp l-a depășit. În Grecia Antică, în vremea legendelor, Xena era o războinică de partea dreptăţii. Ea a fugit din satul natal care a fost ars şi a înfiinţat şi condus o armată de indivizi certaţi cu legea pentru ca împreună să terorizeze ţinuturile. Inamică a lui Hercule, Xena începe la un moment dat să regrete răvrătirea sa şi pleacă să îşi găsească liniştea şi răcumpărarea. Alături de pritena sa Gabriele, ea călătoreşte în lung şi-n lat înfruntând forţele răului.

Sezonul 1

Pe parcursul primului sezon o aflăm pe Xena – prinţesa războincă ce se căieşte pentru păcatele comise. La o fermă din Poteiada, ea o întâlneşte pe Gabrielle, cea care avea să-i devină cea mai bună prietenă şi sfătuitoare. Gabrielle pleacă la drum alături de Xena luând cu ea instrumentele necesare pentru a scrie despre aventurile prin care aveau să treacă.

Xena călătoreşte pe calul Argo. Îl înfuntă pe Morfeu - zeul visurilor, recuperează Cutia Pandorei, o salvează pe Celestia, se luptă cu titanii şi, alături de Hercule îl eliberează pe Prometeu, se întâlneşte cu Afrodita – zeiţa frumuseţii şi a iubirii, pe Hades – zeul morţii, iar Ares – zeul războiului se îndrăgosteşte de Xena.

Xena ajunge să ia parte chiar la Războiul Troian.

De luni până miercuri la 20.00, la Euforia TV.

 


×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close