Antena 3 CNN Show Showbiz Colecţia Isabel Marant pour H&M s-a lansat printr-o celebrare stradală pariziană

Colecţia Isabel Marant pour H&M s-a lansat printr-o celebrare stradală pariziană

Colecţia Isabel Marant pour H&M s-a lansat printr-o celebrare stradală pariziană
25 Oct 2013   •   11:27

Pasionaţi de modă precum Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey sau Lou Lesage, s-au reunit aseară la Paris pentru a celebra lansarea colecției Isabel Marant pour H&M. Colecţia a fost prezentată într-un cadru urban plin de viaţă, ce a surprins perfect energia boemă a creatoarei, îmbinând decoruri de cinema cu imagini şi secvențe video. Atmosfera a fost completată de spectacolele live oferite de Grandmaster Melle Mel and Rappers Delight, ce fac parte din trupa Sugarhill Gang.

Evenimentul de ieri a purtat oaspeții în atmosfera străzilor pariziene din anii '90, adică perioada în care Isabel a debutat în modă, iar în spațiul de eveniment au fost reproduse braserii, reclame luminoase retro, pizzerii, magazine de suveniruri, băcănii şi vânzători ambulanți, pentru prezentarea acestei colecţii eponime. Aceasta cuprinde piesele vestimentare emblematice din întreaga sa carieră, iar acum au fost puse în scenă în stil cinematografic, prin imagini, secvențe video și oameni obișnuiți în rol de modele, dezvăluind întreaga lume a creatoarei Isabel Marant. Parisul a constituit dintotdeauna un reper reprezentativ pentru stilul creatoarei, şi tocmai de aceea a fost cea mai firească alegere pentru a celebra lansarea colecției aici. Colecţia Isabel Marant pour H&M va fi disponibilă din data de 14 noiembrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum și în mediul on line.

„Am dorit să prezentăm colecția într-un mod realist și confortabil, nu ca pe o extravaganță pe covorul roșu, pentru că așa îmi văd eu munca. Creez haine pentru toată lumea și mă inspir în permanență de la cei din jurul meu, așadar mi s-a părut firesc să avem un decor urban ca fundal pentru acest eveniment. Și trebuia să fie Parisul, pentru că orașul acesta face parte din ADN-ul meu,” a declarat Isabel Marant.

Sunt de părere că este un lucru extraordinar când designeri de modă renumiţi realizează colecţii ca acestea, devenind accesibile tuturor. Piesele din această colecţie sunt absolut superbe şi râvnite de toată lumea! Eu personal ştiu multe persoane care vor sta la coadă în data de 14 noiembrie, ceea ce face să fie şi mai incitant,” declară January Jones.

“Aceasta este a doua petrecere H&M in colaborare cu un designer la care particip si mă simt fantastic! Aceste colaborări intre case de modă renumite şi H&M sunt foarte importante atât pentru tinerii care altfel doar aspiră la creațiile de designer, cât şi pentru mine care ador sa fac cumpărături la H&M. Pentru mine moda nu înseamnă doar aspectul frumos şi stilul unei ținute, ci este foarte important să aibă şi un preț accesibil,” declară Freida Pinto.

„Această sărbătoare stradală a fost modul perfect de a lansa o colecție care emană energia stilului parizian modern. A fost un eveniment optimist și realist: o reflecție a talentului creatoarei Isabel Marant asupra tendințelor urbane sofisticate și boeme. Cred că această colecție pentru femei, bărbați și adolescenți surprinde spiritul ei și sper ca și clienții noștri să fie la fel de entuziasmați de această lansare,” a declarat Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.

Pentru imagini de la eveniment și imagini ale colecției, accesați www.hm.com/press

Pentru imagini video de la eveniment, accesați www.hm.com/press

Materialele filmate vor fi puse la dispoziție în timpul zilei de astăzi.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close