Antena 3 CNN Show Showbiz Leonardo di Caprio îşi aniversează ziua de naştere alături de iubita sa, Mădălina Ghenea

Leonardo di Caprio îşi aniversează ziua de naştere alături de iubita sa, Mădălina Ghenea

Leonardo di Caprio îşi aniversează ziua de naştere alături de iubita sa, Mădălina Ghenea
Sursa foto: Sursa: mjbstar.com
11 Noi 2011   •   21:01

Pentru celebrul Leonardo di Caprio, 11.11 2011 a fost prilej de sărbătoare. Actorul a împlinit, vineri, 37 de ani. Iar în presă se zvoneşte că şi-a făcut cadou o scurtă vacanţă alături de noua lui cucerire, românca Mădălina Ghenea. Aniversarea a început la Milano, la noul hotel al creatorului Giorgio Armani, şi se pare că va continua în Statele Unite.

Paparazzi le-au dat în vileag idila, în urmă cu o lună. Acum, tot nişte fotografii dovedesc că Leonardo di Caprio şi românca Mădălina Ghenea sărbătoresc, împreună, ziua actorului. Paparazzi au surprins-o pe frumoasa brunetă compărând un cadou pentru faimosul ei iubit: un ceas de lux, pe care sigur va dori să-l ofere de ziua lui.

Au fost împreună joi seară, la Milano, la petrecerea de deschidere a celui mai nou hotel al creatorului Giorgio Armani. Spre deosebire de Jessica Alba şi alte vedete, au fost extrem de discreţi şi nimeni nu i-a putut filma sau fotografia.

Scurta vacanţă la Milano va fi continuată, se pare, de un sejur în Statele Unite. Cel mai nou film al lui Di Caprio, J. Edgar, urmează să fie lansat acolo. Iar Mădălina îl va însoţi, mai ales că a terminat filmările la cea mai recentă producţie în care joacă. Filmul a avut premiera săptămâna trecută. Românca interpretează un rol apropiat celui din viaţa reală - cel de model de lenjerie.

 


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close