Antena 3 CNN Show Showbiz Luminiţa Anghel a spus "Da" pe plaja din Mangalia. Vezi imagini de la nunta artistei

Luminiţa Anghel a spus "Da" pe plaja din Mangalia. Vezi imagini de la nunta artistei

Luminiţa Anghel a spus "Da" pe plaja din Mangalia. Vezi imagini de la nunta artistei
Sursa foto: Foto: cugetliber.ro
08 Oct 2011   •   23:51

Luminiţa Anghel şi-a făcut cadou de ziua ei o nuntă la malul mării. Cântăreaţa a vrut să spună DA pe plaja din Mangalia, pentru că atât ea, cât şi soţul ei, sunt mari iubitori ai litoralului. La ceremonie au luat parte câţiva prieteni apropiaţi şi de pe margine, mai mulţi admiratori ai vedetei.

Cântăreaţa s-a măritat chiar de ziua de ei cu Silviu Dumitriade. Iar cadoul cel mai de preţ a fost certificatul de căsătorie. A fost cerută de soţie la malul mării şi a vrut ca şi ceremonia să aibă loc tot pe plajă.

La 43 de ani, după două căsătorii eşuate, Luminiţa spune că în sfârşit e fericită. Are un soţ cu zece ani mai tănăr ca ea şi peste trei luni va fi mamă de băiat. Artista mai are acasa doi copii înfiaţi, pe David şi pe Măriuca. Amîndoi le-au fost alături mirilor pe tot parcursul ceremoniei.

S-au cunoscut la începutul anului, când fiecare trecea printr-o perioadă dificilă. Şi-au plâns pe umăr unul altuia: el îi povestea despre eşecul căsniciei lui, ea, despre faptul ca nu poate trece peste decesul mamei. Prietenia dintre ei s-a transformat rapid într-o mare iubire.

Alături de artistă au fost şi admiratorii ei care i-au aplaudat pe cei doi miri de pe margine. După nuntă, mirii nu vor pleca în luna de miere, pentru că sarcina nu-i permite Luminiţei o astfel de călătorie.

 

×
Subiecte în articol: Luminita Anghel nunta casatorie mangalia
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close