Antena 3 CNN Show Showbiz Narcisism sau purul adevăr? Află ce cred românii despre aspectul lor fizic

Narcisism sau purul adevăr? Află ce cred românii despre aspectul lor fizic

Narcisism sau purul adevăr? Află ce cred românii despre aspectul lor fizic
Sursa foto: Foto: jamesweberstudio.wordpress.com
05 Sep 2012   •   14:23

Românii cred despre ei înşişi că sunt frumoşi. Femeile pun mare accent pe siluetă dar şi pe un păr stralucitor când vine vorba de aspectul fizic. Parfumul, săpunul dar şi deodorantul sunt cele mai folosite produse cosmetice. Nici barbatii nu se lasa mai prejos. Principalul atu fizic pentru ei este un corp bine lucrat la sală, conform unui studiu realizat de ISRA Center.

8 din 10 români se considera atractivi din punct de vedere fizic, în special femeile dar şi tinerii. Studiul arată că cei mai mulţi dintre români cred că ochii sunt principalul atu fizic. Mare preţ pun româncele pe siluetă, iar bărbaţii- pe alura sportivă. 

Cele mai utilizate produse de ingrijire personala sunt pasta de dinţi, deodorantul dar şi sapunul, arată studiul. Barbatii acorda o mare importanta spumei de ras, în timp ce femeile nu se pot despărţi de crema de faţă sau demachiant. Puţine sunt atente însă la ingredientele pe care le conţin produsele cosmetice.

Femeile doresc să se ocupe acasa de tot ce tine de îngrjirea personală. 64% dintre cele care au răspuns sondajului merg la un salon săptămânal pentru manichiura.

Studiul a fost realizat de ISRA Center în 2011 pe un esantion de 523 respondenţi. Eroarea este de plus sau minus 4,3 %.








×
Subiecte în articol: romani
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close