Antena 3 CNN Show Showbiz Theodor Paleologu, în tandreţuri cu prinţesa Eleonore a Danemarcei

Theodor Paleologu, în tandreţuri cu prinţesa Eleonore a Danemarcei

Theodor Paleologu, în tandreţuri cu prinţesa Eleonore a Danemarcei
Sursa foto: Foto: Intact Images, myspace.com
11 Oct 2010   •   11:52

De când nu mai deţine funcţia de ministru al Culturii, Theodor Paleologu se concentrează mai mult pe viaţa particulară. Acesta a fost fotografiat de paparazzi Cancan în ipostase tandre cu o blondă. Nu orice blondă însă, ci prinţasa Eleonore a Danemarcei.

Paleologu a fost surprins în timp ce o ţinea de mână pe Eleonore. Se pare că nici prinţesa nu s-a ferit să facă gesturi tandre. Ea l-a mângâiat pe frunte pe fostul ministru al Culturii, demonstrând astfel afecţiunea faţă de acesta.

Theodor Paleologu şi prinţesa Eleonor a Danemarcei sunt cunoştinţe mai vechi. La începutul anului trecut, Paleologu a însoţit-o pe prinţesă într-o vizită privată în judeţul Suceava, la mănăstirile Putna şi Suceviţa.

Numele complet al tinerei printese este Eleonore-Christine of Schaumburg-Lippe. Aceasta s-a născut pe 22 decembrie 1978 la Horsholm şi este fiica prinţului Waldemar of Schaumburg-Lippe si a primei soţii a acestuia. Chiar dacă are legături de sânge cu familia regală daneză, Eleonore nu poate accede la tron întrucat nu este urmaşa directă a regelui Christian al X-lea.

Mai multe poze cu Theodor Paleologu şi prinţesa Eleonore a Danemarcei, pe Cancan.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu ministrul Culturii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close