Antena 3 CNN Politică Cea mai mare tăiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Câmpeanu: Ce era să facem cu toţi banii?

Cea mai mare tăiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Câmpeanu: Ce era să facem cu toţi banii?

Cea mai mare tăiere de fonduri, la Ministerul Muncii. Câmpeanu: Ce era să facem cu toţi banii?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Oct 2013   •   16:57

Cea mai mare tăiere de fonduri de la ministere, de aproape jumătate de miliard de lei, a fost operată la Ministerul Muncii. În replică, ministrul Mariana Câmpeanu spune că oricum ministerul n-avea ce să facă cu toţi banii. 

Întrebată de ce s-au luat atâţia bani de la Muncă, Marian Câmpăeanu a răspuns?
 
"Păi dacă aici am făcut economii şi am gestionat bine banii pe această perioadă (...), ce era să facem, să ţinem banii în cadrul ministerului? (...) Ministerul este şi el afectat, că ni s-a tăiat şi de la cheltuielile cu bunuri şi servicii şi de la cheltuielile de capital şi sigur că mai sunt multe lucruri de făcut, dar o să le facem anul următor, pentru că am înţeles că în acest moment trebuie făcută această rectificare, din cauză că nu toate veniturile au fost încasate. Dar din punct de vedere al drepturilor persoanelor, fie că vorbim de beneficii de asistenţă socială, fie că vorbim de pensii sau de asigurările pentru şomaj, toate acestea sunt acoperite", a spus ministrul la RFI.

Rectificare bugetară cu TĂIERI la majoritatea ministerelor. Cine va beneficia de alocări suplimentare

Bugetele ministerelor Muncii, Dezvoltării, Mediului, Transporturilor, Economiei, Agriculturii, Sănătăţii, Societăţii Informaţionale şi Apărării vor fi tăiate la a doua rectificare din acest an, de alocări suplimentare urmând să beneficieze Afacerile Interne, Justiţia, Externe şi Camera Deputaţilor, arată proiectul de rectificare. 
 


 
 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close