Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș, după acuzațiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie să dau explicații pentru consilieri

Dacian Cioloș, după acuzațiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie să dau explicații pentru consilieri

Dacian Cioloș, după acuzațiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie să dau explicații pentru consilieri
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2016   •   13:21
Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, că la Guvern nu se fac discriminări în funcție de etnie. 

Declarația lui vine după ce consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga, a demisionat din funcţie, invocând dicriminări făcute la Palatul Victoria.
 
”Nu există acest tip de abordare discriminatorie la cancelaria cu care lucrez. (...) Nu trebuie să dau explicații pentru consilieri”, a spus, vineri, șeful Guvernului, Dacian Cioloș.

”Eu îmi aleg consilierii de stat, nu văd de ce trebuie să dau explicații pnetru consilierii pe care îi aleg. Au fost și alți consilieri de stat care au plecat, nu pentru că nu au fost competenți, ci pentru că eu vreau să lucrez cu alți oameni. (...) Consilierii sunt numiți de prim-minisru direct, de ce trebuie eu să dau explicații pentru asta?”, a completat șeful de la Palatul Victoria.
 
Consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga, a demisionat din funcţie, invocând o declaraţie făcută de şeful cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

Acesta ar fi afirmat că "sunt prea mulţi romi în Guvern". 
 
Dana Varga a spus vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că și-a scris demisia joi.

”Am aflat acum (vineri - n.r.), de la purtătorul de cuvânt, că și-a depus demisia”, a spus premierul Dacian Cioloș, referindu-se la consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close