Antena 3 CNN Politică Dan Șova: Iohannis a eșuat în acțiunea de a le face un serviciu lui Udrea și lui Băsescu

Dan Șova: Iohannis a eșuat în acțiunea de a le face un serviciu lui Udrea și lui Băsescu

Dan Șova: Iohannis a eșuat în acțiunea de a le face un serviciu lui Udrea și lui Băsescu
16 Sep 2014   •   21:50

Liderul liberalilor, Klaus Iohannis, a eșuat în acțiunea de a le face un serviciu Elenei Udrea și lui Traian Băsescu, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, conform AGERPRES.

"Prin sesizarea CCR legată de OUG privind Legea alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis își confirmă statutul de servant al domnului Băsescu și al Elenei Udrea. Domnul Iohannis a încercat să facă un serviciu lui Traian Băsescu și Elenei Udrea, dar a eșuat. A vrut să amâne alegerile și a vrut ca PMP să aibă reprezentanți în Birourile electorale și în secțiile de vot, deși nu este partid parlamentar. Asta a fost miza întregii tevaturi — ca domnul Iohannis să le satisfacă interesele aliaților săi, Traian Băsescu și Elena Udrea", a susținut Șova, potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES. Curtea Constituțională a României a respins, marți, ca inadmisibilă, sesizarea PNL referitoare la OUG 45/2014 privind modificarea Legii pentru alegerea președintelui României.

Judecătorii au constatat că excepția de neconstituționalitate a unei legi sau a unei ordonanțe de urgență nu poate forma obiectul acțiunii în contencios administrativ.

×
Subiecte în articol: dan sova Elena Udrea Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close