Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Protestele aduc a manifestaţie antisistem. Niciun lider politic nu este agreat

Emil Boc: Protestele aduc a manifestaţie antisistem. Niciun lider politic nu este agreat

Emil Boc: Protestele aduc a manifestaţie antisistem. Niciun lider politic nu este agreat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    17 Ian 2012   •   22:25

Prim-ministrul României, Emil Boc, a declarat, marţi seară, în cadrul unei emisiuni TV, că acţiunile de protest din Piaţa Universităţii din Capitală seamănă mai mult cu o manifestaţie antisistem, la care niciun lider politic nu este agreat.

Cel mai important mesaj al autorităţilor statului, susţine Emil Boc, este că politicienii ar face mai bine să tacă în contextul protestelor.

"În Piaţa Universităţii, niciun lider politic nu a fost şi nu este agreat, că este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor să candideze la Primăria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost şi nu este agreat, sau cel puţin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestaţie antisistem", a spus premierul.

"Eu cred că important a fost mesajul autorităţilor statului. Politicienii poate, uneori, este bine să tacă. Depinde de context, poate e bine, poate nu" a spus Emil Boc, afirmând că o întâlnire cu protestatarii ar trebui analizată bine, determinându-se în prealabil dacă o apariţie publică sau o declaraţie ar ajuta sau ar strica situaţia din stradă.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close