x close

Fii alături de noi!

Gheorghe Falcă, apariție surprinzătoare pe Facebook. Arădenii abia l-au recunoscut

de A.M.P   •   26 Ian 2016   •   16:33
Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pare să o ia pe urmele lui Radu Mazăre. Cele mai recente fotografii publicate pe contul său de Facebook arată un Falcă foarte greu de recunoscut, cu cioc, cu pielea foarte netedă şi părul negru-pana corbului. Imaginile au fost prezentate, marți, la Esențial cu Alina Petrescu.

Finul lui Traian Băsescu pare să-şi fi făcut intervenţii estetice.

Gheorghe Falcă are 49 de ani şi este primarul Aradului încă din 2004, iar anul acesta va candida din nou, din partea PNL de această dată, pentru un nou mandat. Presa a mai scris în trecut despre Radu Mazăre că şi-ar fi făcut operaţii estetice.

 
Vă mulţumim tuturor, din toată inima, pentru urări. Cu gândurile voastre frumoase, aţi prelungit sărbătoarea aniversării Anei cu încă o zi. Ana vă mulţumeşte şi ea, împreună cu mama, tatăl şi bunica

Posted by Gheorghe Falca on 25 Ianuarie 2016


 
Relaxare, mişcare, distracţie. Sau cum să te bucuri din plin de o zi senină şi geroasă.

Posted by Gheorghe Falca on 23 Ianuarie 2016
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati