Antena 3 CNN Politică Oamenii lui Traian Băsescu se toarnă între ei. Carmen Dincă, la DNA

Oamenii lui Traian Băsescu se toarnă între ei. Carmen Dincă, la DNA

Oamenii lui Traian Băsescu se toarnă între ei. Carmen Dincă, la DNA
de M.Z.    |    01 Apr 2016   •   11:17

 

Scandalul mitei din partidul lui Traian Băsescu ia amploare. Fostul candidat la Primăria sectorului 6 al PMP, Carmen Dincă, a mers vineri dimineaţă la sediul DNA. 

Aceasta a depus o plângere penală după ce, spune ea, i-a fost retras sprijinul politic, pentru că a refuzat să dea liderilor filialei 15.000 de euro. Şi nu sunt singurele acuzaţii pe care le aduce colegilor de partid.

Membra Mișcării Populare, formațiune condusă de Traian Băsescu, a spus, vineri, că i s-a retras sprijinul politic, după ce i-a semnalat fostului președinte că în organizația din care face parte sunt probleme.

”Mi s-a retras sprijinul politic, pentru că i-am scris lui Traian Băsescu faptul că în Organizația sector 6 sunt probleme”, susține Carmen Dincă.

Situația de față a pornit după ce Carmen Dincă a anunțat că nu mai candidează din partea PMP la Primăria Sectorului 6 în București, pe motiv că partidul i-ar fi cerut 15.000 de euro ca să intre în cursă.

„Șeful organizației sectorului 6 mi-a cerut 15.000 de euro ca să înceapă campania. Nu sunt singura persoană căreia i-a cerut această sumă(…). I-am spus că nu am de unde să-i dau 15.000 de euro, că eu vin cu tot capitalul meu de imagine în acest partid(...). Miercuri, la 18:30, s-a întrunit Organizația Sectorului 6 și, fără nicio explicație, mi s-a retras sprijinul politic”, declara, joi, Carmen Dincă.

Membra PMP a spus că i s-au cerut bani pentru campanie, dar nu știe exact pentru urmau să fie folosiți.

”Mi s-au cerut banii pentru startul campanei, dar nu știu la ce urmau să fie folosiți banii”, a adăugat, vineri, Dincă.

Ea a anunțat că nu mai candidează la Primăria Sectorului 6, nici din partea partidului PMP și nici a altului partid.

”Nu mai candidez din partea niciunui partid, la nicio primărie”, a concluzionat Carmen Dincă.
 

×
Subiecte în articol: alegeri locale
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close