Antena 3 CNN Politică Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Alţi cinci parlamentari PDL ar putea trece la PNL

Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Alţi cinci parlamentari PDL ar putea trece la PNL

Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Alţi cinci parlamentari PDL ar putea trece la PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iun 2012   •   10:25
UPDATE: Potrivit unor surse ale Antena 3, alţi cinci parlamentari PDL vor demisiona din partid şi vor trece la PNL. Printre aceştia s-ar afla şi Gheorghe Seculici.

Sorina Plăcintă, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a demisinat din PDL şi s-a înscris în PNL. Anunţul a fost făcut de Plăcintă, de la tribuna Senatului, informează Mediafax.


"Vă anunţ că începând de astăzi încetez activitatea în grupul PDL şi voi activa în grupul PNL”, a anunţat Sorina Plăcintă de la tribuna Senatului, la începutul şedinţei de plen.

În trecut, au mai existat zvonuri despre o eventuală demisie a Sorinei Plăcintă din PDL. 
Plăcintă a fost văzută plângând în Parlament, în timpul votului pentru moţiunea de cenzură care a răsturnat Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

La câteva zile de la incidentul din Parlament, senatorul PDL Sorina Plăcintă a explicat pe blogul personal de ce a plâns în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, subliniind că evenimentele politice recente au făcut-o să cedeze psihic. Totodată, a lăudat-o pe Elena Udrea pentru "personalitatea ei puternică".

Fiul Sorinei Plăcintă este cercetat pentru tentativă de omor.



 

×
Subiecte în articol: sorina placinta pdl PNL parlament demisie
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close