Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Nu pot să fiu ipocrit. Ştim cu toţii cum sunt finanţate campaniile electorale

Bogdan Chirieac: Nu pot să fiu ipocrit. Ştim cu toţii cum sunt finanţate campaniile electorale

Bogdan Chirieac: Nu pot să fiu ipocrit. Ştim cu toţii cum sunt finanţate campaniile electorale
30 Ian 2015   •   16:43
Jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, a comentat cazul lui Adriean Videanu şi a explicat că este nu este o stare de normalitate, dar trebuie văzut cum se va termina cazul.
 
"Nu este o stare de normalitate, ceva care să se întâmple în fiecare zi. Este ceva grav, categoric, ceva neobişnuit şi să vedem cum se va termina, fiindcă lucrurile acestea ştim cum încep, dar nu ştim cum se termină."
 
Jurnalistul a explicat că nu se alătură celor care se fac că nu înţeleg cum funcţionează finanţarea campaniilor electorale în România
 
"Eu înţeleg că domnul Videanu nu este anchetat în legătură cu declaraţiile făcute de domnul Sandu. Înţeleg că acuzaţia pentru care a fost încătuşat domnul Videanu nu se referă la afirmaţiile domnului Sandu. Este o altă speţă. Să fim ipocriţi în continuare şi să zicem că nu bănuim cum sunt finanţate campaniile electorale la noi, nu pot. Ştim cu toţii, ştim noi, ştiu alegătorii, când primesc mălai, făină, ulei, pelerină de ploaie, nu se cere bon pentru aşa ceva. Sunt voturi promise. Banii aceia vin de undeva. Tot începe Parlamentul de luni, după un epuizant an 2014, în care au lucrat în total vreo 20 de zile, au de schimbat legea partidelor, finanţarea partidelor."
 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close