Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Trei persoane reţinute pentru o înşelaciune ce implica 4 kg de aur în lingouri

Bucureşti: Trei persoane reţinute pentru o înşelaciune ce implica 4 kg de aur în lingouri

Bucureşti: Trei persoane reţinute pentru o înşelaciune ce implica 4 kg de aur în lingouri
Sursa foto: Foto: yellowbagroundwallpaper.blogspot.com
13 Ian 2012   •   18:10

În urma unor cercetări desfăşurate în perioada august 2011 - ianuarie 2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 5 au reţinut, vineri, pentru înşelăciune, mai multe persoane care aveau în cele două maşini cu care se deplasau 105 lingouri din aur, fiecare cu greutate de 50 de grame, informează Mediafax.
   
Membrii grupării au fost prinşi în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Ei se deplasau spre Cluj Napoca, cu două maşini Mercedes şi Opel, pentru a-i vinde unui cetăţean turc, patru kilograme de aur în lingouri a câte 50 de grame, în schimbul cărora urmau să primească suma de 100.000 de euro.
   
În cele două autoturisme se aflau Niculae Duduianu (61 de ani) din Bucureşti, G. Aurelia (41 de ani), din judeţul Giurgiu, G. Nicuşor (24 de ani), din judeţul Giurgiu, C. Marius (33 de ani) din Bucureşti, P. Cătălin (25 de ani) din Bucureşti şi R. Gheorghe (42 de ani) din Bucureşti.
   
În urma cercetărilor, s-a stabilit că în 22 august 2011, membrii grupării, respectiv P. Cătălin, C. Marius, G. Aurelia şi D. Niculae, au indus în eroare doi bărbaţi cu care stabiliseră  vânzarea a patru kilograme de aur în schimbul sumei de 100.000 de euro. Într-un moment de neatenţie, C. Marius a înlocuit banii cu teancuri de hârtii.

Duduianu Niculae, G. Aurelia, C. Marius şi P. Cătălin au fost reţinuţi iar cercetările în acest caz continuă.

×
Subiecte în articol: inselaciune Mercedes retinuti
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close