Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre

Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre

Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre
Sursa foto: Foto: Video News
11 Feb 2011   •   08:51

Cadavrul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care şi-a ucis soţia în 3 ianuarie şi a fost dat dispărut, iar o zi mai târziu părinţii fetei au fost ucişi, a fost găsit în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, trupul acestuia fiind descoperit de către şeful Poliţiei Cernavodă, informează Mediafax.
   
Şeful Poliţiei Cernavodă a declarat că a găsit trupul lui Bogdan Mitu în jurul orei 7.50, în acelaşi loc în care a fost descoperit şi cadavrul soţiei acestuia.
   
"Făceam un rond prin oraş şi am trecut şi prin zona respectivă, pe la 7.50, şi am văzut corpul plutind pe apă. Era exact în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrul Gabrielei Mitu", a declarat şeful Poliţiei Cernavodă.
   
Potrivit acestuia, în zona respectivă apa nu este curgătoare, iar imediat după ce temperaturile au crescut corpul a ieşit la suprafaţă.
   
Trupul tânărului a fost dus la mal şi este aşteptată sosirea unei echipe de criminalişti de la Constanţa şi a procurorului de caz, după care cadavrul va fi dus la morgă pentru necropsie.

 

   
Bogdan Mitu a fost dat dispărut în 3 ianuarie, după ce soţia acestuia, Gabriela Mitu, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită înecată în Dunăre, la Cernavodă.
   
Anchetatorii au stabilit că tânăra a fost omorâtă, iar principalul suspect în acest caz a fost soţul acesteia, Bogdan Mitu, despre care s-a presupus că după ce şi-a ucis soţia s-ar fi înecat şi el.
   
O zi mai târziu, în 4 ianuarie, cadavrul Elenei Garoafă (55 de ani), mama Gabrielei Mitu, a fost găsit într-un şifonier din locuinţa femeii. Ulterior, sub un pat, în beciul casei din locuinţa familiei a fost găsit şi cadavrul tatălui tinerei din Cernavodă, Petre Garoafă (62 de ani).
   
Concluziile medicilor legişti arată că părinţii Gabrielei Mitu au fost ucişi cu 25-30 de lovituri de cuţit.
   
Dublul asasinat a fost asumat de către Giani Deli-Iorga (30 de ani), prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu.
   
Giani Deli-Iorga le-a declarat anchetatorilor că în momentul comiterii crimelor era băut şi că a mers acasă la părinţii fetei după ce prietenul său, Bogdan Mitu, l-ar fi anunţat că vrea să se sinucidă de supărare că soţia sa intenţionează să-l părăsească. El ar fi mers acasă la Elena şi

Petre Garoafă încercând să-i convingă să intervină pe lângă Gabriela Mitu ca tânăra să renuţe la intenţia ei de a divorţa de Bogdan. Acolo s-ar fi luat la ceartă cu Petre Garoafă, acesta l-ar fi ameninţat cu un cuţit, iar într-un moment de furie l-ar fi dezarmat şi apoi l-ar fi omorât. Ulterior, ca să-şi ascundă fapta, s-a hotărât să o omoare şi pe Elena Garoafă
   
În 6 ianuarie, Giani Deli-Iorga a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

×
Subiecte în articol: Dunare crima Cernavoda sotie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close