Antena 3 CNN Actualitate DĂ VIAŢĂ EROILOR: S-a întors în oraş singur, această decizie fiindu-i fatală

DĂ VIAŢĂ EROILOR: S-a întors în oraş singur, această decizie fiindu-i fatală

DĂ VIAŢĂ EROILOR: S-a întors în oraş singur, această decizie fiindu-i fatală
Sursa foto: Foto: daviataeroilor.ro
23 Dec 2014   •   23:33
Constantinescu S. Costel este un nume al Revoluţiei, un nume din cele peste 1.000 de vieţi sfâşiate în lupta pentru libertate, aşa cum s-a strigat într-o ţară întreagă, în urmă cu 25 de ani. 
 
Constantinescu S. Costel a fost împuşcat, la 21 decembrie 1989. Avea 22 ani. 
 
"Asa se face ca seara au plecat, din caminul 1 din complexul Memorand unde locuiam, in centrul orasului pentru a se alatura manifestantilor. Cand spiritele au inceput sa se incinga au decis sa se intoarca la camin. Singur, Costi, cum ii spuneam noi, s-a intors in oras, aceasta decizie fiindu-i fatala. A fost rapus de un glont imediat cand a inceput sa se traga in manifestanti.", ne povesteşte Iuliana Boanghis, pe site-ul daviataeroilor.ro.
 
DA VIATA EROILOR! - este un demers al jurnalistilor Antena 3 la 25 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989! Romanii care s-au sacrificat atunci merita sa traiasca in inimile noastre si ale generatiilor viitoare. Si nu doar in cifre seci, in statistici pe orase, judete, militari sau civili, barbati sau femei, copii sau adulti. Fiecare om care s-a jertfit atunci trebuie sa isi primeasca povestea inapoi.
 
Vă invitam, pe toţi cei care aţi cunoscut un erou, să îi scrieţi povestea.
 
Scrieţi povestea copilului, părintelui, colegului sau prietenului dumneavoastră care a murit la Revoluţie! 
 
Intraţi pe site şi îi veţi găsi numele, apoi urmaţi paşii. Aceşti oameni nu trebuie uitaţi! Lor le datorăm şi le datoraţi libertatea acestui popor, nu demult oropsit de dictatura comunistă!
 

×
Subiecte în articol: revolutie Dă viaţă eroilor
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close