Antena 3 CNN Actualitate Giani Deli-Iorga îi recunoaşte crimele, deşi avocatul său spune că e nevinovat

Giani Deli-Iorga îi recunoaşte crimele, deşi avocatul său spune că e nevinovat

Giani Deli-Iorga îi recunoaşte crimele, deşi avocatul său spune că e nevinovat
Sursa foto: Foto: Video News
20 Ian 2011   •   21:00

Suspectul îşi recunoaşte crimele, dar avocatul spune că e nevinovat. Apărătoarea lui Giani Deli-Iorga principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Cernavodă a lansat astăzi o ipoteză şocantă. Bogdan l-ar fi convins pe Giani să ia totul asupra lui. Astăzi judecătorii au decis însă menţinerea tânărului în arest. Dar războiul nervilor abia începe.

După ce iniţial nici nu făcuse recurs la măsura de arestare preventivă, atitudinea lui Giani s-a shimbat total în ultimele zile. A cerut să fie cercetat în stare de libertate iar părinţii au renunţat la apărătorul din oficiu şi i-au angajat un altul. Schimbarea s-a văzut imediat: avocata dur şi se joacă cu nervii acuzării. La prima înfăţişare a anunţat că este bolnavă.

Astăzi, a întârziat iar când a intrat în sală a recuzat-o pe preşedinta completului de judecată. Termenul s-a amânat, iar Giani Deli Iorga a fost dus înapoi la spitalul Palazu Mare. Asta în timp ce părinţii lui îi susţineau în continuare nevinovăţia.

Un copil cuminte, care a fost manipulat de prietenul lui, Bogdan. Acesta din urmă ar fi principalul vinovat. El şi-a ucis soţia şi, moral, ar fi criminalul socrilor lui.

În timp ce Giani şi-a recunoscut crimele, avocata lui îi susţine nevinovăţia. Varianta ei este cu totul alta: Bogdan Mitu ar fi avut o înţelegere cu clientul ei. Giani urma să ia faptele asupra lui, pentru ca Bogdan să poată să dispară.

Clientul ei ar putea fi acuzat doar de favorizarea infractorului. În final, recursul tânărului a fost judecat astăzi de acelaşi preşedinte de complet recuzat cu câteva ore înainte. Decizia magistraţilor a fost ca Giani Deli-Iorga să rămână în arest.

 

×
Subiecte în articol: criminal
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close