Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cad oameni din jurul doamnei Udrea, din patul doamnei Udrea, ea însă rezistă

Mircea Badea: Cad oameni din jurul doamnei Udrea, din patul doamnei Udrea, ea însă rezistă

Mircea Badea: Cad oameni din jurul doamnei Udrea, din patul doamnei Udrea, ea însă rezistă
de M.C.    |    03 Dec 2014   •   23:51

Dosarul EADS, cu cine mai seamănă Klaus Iohannis şi lipsa de reacţie la anunţul că preşedintele ales îşi petrece concediul în Palm Beach, acestea au fost subiectele abordate de Mircea Badea, în intervenţia sa la "Sinteza Zilei".

"E cert că acest dosar a pornit din Germania. Sunt absolut convins că vor fi persoane care vor fi ocolite de bulgărele care s-a pornit. După cum bine vedem pe doamna Udrea nu o deranjează nimeni nici măcar cu o întrebare. Cad oameni din jurul doamnei Udrea, din patul doamnei Udrea, ea însă rezistă" a spus Mircea Badea despre ancheta în cazul EADS.

Realizatorul Antena 3 a vorbit şi despre criticile pe care le-a primit din mediul online, unde i s-a reproşat că Băsescu nu mai este un subiect de actualitate.

"Mă întreabă tinerii frumoşi şi liberi de ce tot o zic eu de Băsescu. Despre ce să vorbesc? Despre Iliescu şi Năstase, despre comunism? Mi-e o scârbă de propagandiştii ăştia..." a afirmat Mircea Badea

"Astăzi Klaus Iohannis este comparat cu Kennedy. Pe bază de aspect. Nu există ceva mai tare" crede Badea, care s-a întrebat şi de ce există dublă măsură în cazul concediilor lui Iohannis şi Ponta. Dacă Ponta a fost aproape "crucificat" pentru că a plecat în Dubai, plecarea în Statele Unite a lui Iohannis nu stârneşte nici pe departe aceleaşi reacţii.

"Există vreun loc mai scump în America decât Palm Beach? E cel mai scump loc din America, am cercetat eu. Pe insula aia sunt cei mai milionari. Nu există proprietăţi mai scumpe ca acolo. Cică rata furturilor e zero, dar din motive un pic diferite" a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close