Antena 3 CNN Actualitate Restaurante şi baruri din Centrul Vechi al Capitalei, căutate la bonul fiscal de către inspectorii ANAF

Restaurante şi baruri din Centrul Vechi al Capitalei, căutate la bonul fiscal de către inspectorii ANAF

Restaurante şi baruri din Centrul Vechi al Capitalei, căutate la bonul fiscal de către inspectorii ANAF
15 Feb 2015   •   12:20

Zeci de inspectori ANAF au controlat în această seară barurile şi restaurantele din Centrul Vechi al Capitalei. Inspectorii fiscali au încercat să afle cât de corecţi sunt comercianţii şi câţi dintre ei respectă legea.

În ciuda avertismentelor şi a propagandei care s-a făcut pentru obligativitatea emiterii bonului fiscal,  comercianţii au fost prinşi pe picior greşit.

Inspectorii ANAF au găsit zeci de unităţi care aveau sume mari de bani în casele de marcat, pentru care însă nu oferiseră bon fiscal.

Inspectorii ANAF şi-au propus să îi convingă pe comercianţi că trebuie să vândă produse numai cu bon fiscal.

Razia care a vizat barurile şi restaurantele din centrul Bucureştiului a confirmat un fapt des întâlnit în România: multe dintre operaţiunile de vânzare se fac fără a fi înregistrate de casele de marcat.

Inspectorii antifraudă au verificat şi marfa comercializată de restaurantele şi barurile din Capitală. Băuturile găsite fără timbru au fost confiscate, iar comercianţii s-au ales cu amenzi usturătoare.

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close