Antena 3 CNN Actualitate Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu să accept că am stat lângă cea mai coruptă femeie din România, nu accept asta!

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu să accept că am stat lângă cea mai coruptă femeie din România, nu accept asta!

Ruxandra Dragomir, interviu EXCLUSIV: Mi-e greu să accept că am stat lângă cea mai coruptă femeie din România, nu accept asta!
28 Mar 2015   •   21:04

Deşi se declara o mai veche susţinătoare a fostului preşedinte, Ruxandra Dragomir nu crede că Traian Basescu a susţinut-o pe Elena Udrea atât cât ar fi putut s-o facă.

Despre această dezamăgire, dar şi despre cum a cunoscut-o pe Elena Udrea, cum au devenit prietene, dacă rămâne alături de ea până la capăt şi dacă mai are încredere în justiţie în primul interviu despre prietenia cu Elena Udrea, acordat,  în exclusivitate la "Dincolo de Ştiri cu Cristina Ţopescu", de Ruxandra Dragomir.

" Am cunoscut-o pe Elena în urma cu 7 ani. Pe mine m-a inmprsionat atunci omul politic Elena Udrea. Dorinţa de a încerca să schimbe anumite lucruri în România, vorbea de pe atunci de resetarea clasei politice. (...) Am cunoscut-o la Piteşti, acolo unde sunt şi eu născută. Ea se ocupa atunci de zona judeţului Argeş şi s-a întâmplat cumva să facem campanie împreună, din pură curiozitate. M-a fascinat pentru că avea droinţa de a schimba lucuri şi o tărie de caracter foarte mare", a povestit prietena cea mai bună a Elenei Udrea.


















×
Subiecte în articol: Elena Udrea Ruxandra Dragomir
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close