Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 3 ani fumează cu o maturitate şocantă într-un tramvai. Mama şi călătorii îi încurajează gestul

Un copil de 3 ani fumează cu o maturitate şocantă într-un tramvai. Mama şi călătorii îi încurajează gestul

Un copil de 3 ani fumează cu o maturitate şocantă într-un tramvai. Mama şi călătorii îi încurajează gestul
02 Mar 2015   •   19:22

Nu se ţine încă bine pe picioare, dar trage din ţigară ca un fumător înrăit. Un copil de trei ani a fost filmat şi arătat pe internet cum fumează într-un tramvai din Cluj-Napoca, spre amuzamentul mamei, dar şi al trecătorilor. Deşi internauţii comentează de zor pe tema imaginilor, poliţia nu a găsit-o pe mamă.

Copilul din imagine fumează cu o maturitate şocantă. Că nu e la prima ţigară o demonstrează dexteritatea cu care scrumează. 

Mamei i se pare amuzant, aşa că, deşi a vrut să-şi împartă ţigara cu pruncul, i-a lăsat numai lui plăcerea viciului.

Şocant este că niciunul dintre călători nu a reacţionat. Ba mai mult, la unison cu mama l-au încurajat.

Dacă în tramvai, gestul copilului nu a stârnit reacţia oamenilor, pe Facebook, clipul a înregistrat aproape 17 mii de vizualizări. A văzut şi Protecţia Copilului fapta micuţului.

Copilul se pare că avea ţigara în mână înca dinainte de a urca în tramvai. A refuzat să o arunce, deşi mama lui i-ar fi cerut acest lucru.

Asta nu o va ajuta prea mult pe mamă. Femeia riscă să rămână fără copil.

Până să fie decăzută din drepturi, poliţia trebuie să o şi găsească pe femeie. Căutările continuă de aproape o săptămână, deşi internauţii comentează de zor pe seama întâmplării încă de pe 26 februarie.

Sursă: OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: copil tigani tramvai tigara Cluj Napoca
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close