Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman are amintiri triste din timpul școlii. Cum se purtau părinții cu ea

Oana Roman are amintiri triste din timpul școlii. Cum se purtau părinții cu ea

Oana Roman are amintiri triste din timpul școlii. Cum se purtau părinții cu ea
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
de M.Z.    |    11 Sep 2017   •   15:38

Oana Roman are amintiri triste din timpul școlii. Părinții ei, Mioara și Petre Roman, oameni de carieră, au lăsat-o atât de liberă, încât ea s-a simțit abandonată. 

“Eu am avut niște părinți atipici, total atipici, care nu au făcut lecții cu mine niciodată, nu-mi verificau caietele, doar mă mai întrebau așa, din când în când, ce mai e pe la școală. Nu mă duceau la școală și nici nu mă luau de acolo după ore. Am fost foarte independent de mică, iar ei se bazau pe faptul că-mi merge mintea, că dacă sunt un pic atentă, prind din zbor cam orice și chiar nu mă verificau deloc. 

Tata a încercat o dată să facă niște lecții cu mine la matematică, eu fiind total pe lângă la matematică, fizică și chimie, și după ce a văzut că nu mă descurc deloc, s-a lăsat păgubaș. Mama nici nu a încercat să mă învețe araba, mi-a explicat că limba arabă este una foarte complicată și că dacă vreau să o învăț foarte bine, ea știind că sunt perfecționistă, îmi va lua o viață. Mi-a zis că decât să mă vadă că mă chinui să o învăț la perfecție, mai bine nu!”, a spus Oana Roman, potrivit libertatea.ro.
 

×
Subiecte în articol: Oana Roman şcoală parinti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close