Antena 3 CNN Show Tabloid Mărturia unui bărbat pe care Cristian Pomohaci l-a vindecat de o boală cumplită! Ce simţea după rugăciunile preotului

Mărturia unui bărbat pe care Cristian Pomohaci l-a vindecat de o boală cumplită! Ce simţea după rugăciunile preotului

Mărturia unui bărbat pe care Cristian Pomohaci l-a vindecat de o boală cumplită! Ce simţea după rugăciunile preotului
05 Iul 2017   •   11:01

Un vecin şi prieten al preotului-artist Cristian Pomohaci a spus că în urmă cu câţiva ani a fost operat pe creier şi risca să-şi piardă vederea. Înspăimântat de acest lucru, bărbatul a acceptat ca soţia lui să meargă la biserică la Cristian Pomohaci şi să se roage pentru el. Bărbatul a spus că după ce îmbrăca hainele pe care preotul-artist le atingea şi le citea el se simtea mult mai bine.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

"Datorită rugăciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astăzi, după 26 de ani, eu sunt om. (...). Eu îl cunosc dinainte să fie preot. (...). Era un om foarte bun. (...). Prin rugăciuni m-a vindecat, nevastă-mea mergea la el la biserică, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevastă-mea mergea cu câte o bluză, cu câte un tricou. Iar eu simţeam o uşurare în secunda în care îmbrăcam acea haină. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat.", a povestit un amic de-al artistului în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close