Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sandro Rosell a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona

Sandro Rosell a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona

Sandro Rosell a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona
Sursa foto: Foto: fcbarcelona.com
de M.C.    |    24 Ian 2014   •   10:59
Sandro Rosell, preşedintele clubului FC Barcelona, a demisionat joi, în mijlocul scandalului legat de transferul brazilianului Neymar. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, motivele fiind legate de o serie de ameninţări la adresa sa şi a familiei sale, dar şi pentru că vrea să protejeze clubul de atacuri. 
 
"De ceva timp eu şi familia mea am fost ţinta unor ameninţări şi atacuri, iar acest lucru m-a făcut să mă întreb dacă rămânerea în funcţia de preşedinte înseamnă să-mi pun familia în pericol. Consiliul Director este o echipă şi această echipă conduce un proiect care a înregistrat mari succese. Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea mi-am prezentat demisia" a afirmat Rosell.
 
Funcţia de preşedinte al FC Barcelona va fi preluată de vice-preşedintele, Josep Maria Bartomeu, până la finalul mandatului, în 2016.
 
Rosell era preşedinte din 2010, când a preluat funcţia de la Juan Laporta, iar în mandatul său FC Barcelona a câştigat două titluri de campioni ai Spaniei şi o Ligă a Campionilor. 
 
Un judecător a acceptat în această săptămână o plângere privind transferul lui Neymar, din 2013, existând suspiciuni că valoarea reală a transferului a fost mult mai mare decât cea declarată oficial, de 57 de milioane de euro. Clubului catalan i-au fost cerute registrele contabile din ultimii trei ani, precum şi toate documentele legate de transfer.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona demisie
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close