x close

Fii alături de noi!

Anunțul cel mare pentru fanii Stelei: "Am semnale că se va rezolva cu stadionul"

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   23:07
Anunțul cel mare pentru fanii Stelei: "Am semnale că se va rezolva cu stadionul" 817
Steaua a fost evacuată din Ghencea în iulie 2015, iar de atunci formația roș-albastră se pregătește în afara Bucureștiului și își dispută meciurile de pe teren propriu pe diferite stadioane.

Totuși, steliștii au primit astăzi o veste bună de la patronul Gigi Becali, care a anunțat că are semnale în ceea ce privește rezolvarea acestei probleme.

"Cred că acum vom rezolva și problemele cu stadionul pentru că România intră pe un făgaș normal. Am semnale că se va rezolva cu stadionul. Am înțeles că oamenii care vor să facă ceva în țara asta vor fi lăsați în pace", a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali a vorbit și despre revenirea lui Mihai Stoica la Steaua, după ce fostul manager al campioanei va fi eliberat din închisoare.

Mai mult, pe gsp.ro
poza

Actualitate

TIR răsturnat în județul Argeș. Șoferul era aproape de comă alcoolică

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, duminică, pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, iar cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie...

26 Iun 2016  •  19:48

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati