Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a pierdut pentru prima oară în deplasare în acest sezon european, 0-2 cu Inter

CFR Cluj a pierdut pentru prima oară în deplasare în acest sezon european, 0-2 cu Inter

CFR Cluj a pierdut pentru prima oară în deplasare în acest sezon european, 0-2 cu Inter
de M.T.    |    15 Feb 2013   •   00:48

Dubla lui Rodrigo Palacio a pus capăt invincibilităţii lui CFR Cluj în deplasare în actualul sezon al cupelor europene, iar campioana României mai are şanse mici de a se califica în optimile de finală ale Europa League.

Inter Milano s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în prima manşă a dublei cu CFR şi aşteaptă mult mai liniştită returul de peste o săptămână de la Cluj, după un meci în care, deşi nu a impresionat, a ştiut să profite la maximum de ocaziile de care a beneficiat.

Tactica prudentă adoptată de Paulo Sergio, care a trimis şapte jucători de profil defensiv, nu a dat rezultate, ambele goluri venind după contraatacuri ale nerazzurrilor, născute din greşeli individuale ale clujenilor.

Lucrurile nu începuseră deloc bine pentru gazde, care şi-au pierdut principalul om de gol, Diego Milito, încă din startul întâlnirii, atacantul argentinian accidentându-se grav la genunchi. Din primele informaţii, se pare că jucătorul formaţiei italiene va fi operat la ligamentele încrucişate şi nu va mai evolua în acest sezon.

Locul lui Milito a fost luat de un alt argentinian, Palacio, acesta reuşind să deschidă scorul în minutul 20, după o pasă primită de la Guarin, care a câştigat uşor o minge în faţa lui Sepsi, în propria jumătate de teren.

CFR a avut o excelentă şansă de a egala două minute mai târziu, dar Maah, foarte bun la debut, nu a ajuns la centrarea ideală a lui Camora. Acelaşi Palacio a fost aproape de 2-0 în minutul 36, când Felgueiras l-a blocat providenţial, iar ultima ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Rada, execuţia sa din lovitură liberă fiind respinsă spectaculos de Handanovic.

În partea a doua, Inter a controlat jocul, fără a-şi crea însă mari ocazii, în timp ce clujenii nu au reuşit să ameninţe deloc poarta italienilor. Cu trei minute înainte de final, Palacio a făcut dubla, argentinianul, excelend lansat de Kovacic, lobându-l elegant pe Felgueiras din interiorul careului.

Inter: Handanovic - Silvestre, Ranocchia, A. Pereira, Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Gargano, Kovacic (Jonathan 87), Cassano (Alvarez 73), Milito (Palacio 10)

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Sepsi, Piccolo, Cadu, Rada, Camora, Godemeche (Maftei 39), Mureşan, Rui Pedro (Bjelanovic 84), Maah (Hora 78)

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Inter Milano europa league
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close