Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ronny Levy şi-a dat demisia de la Steaua. Becali: „Vreau un antrenor tânăr”

Ronny Levy şi-a dat demisia de la Steaua. Becali: „Vreau un antrenor tânăr”

Ronny Levy şi-a dat demisia de la Steaua. Becali: „Vreau un antrenor tânăr”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Sep 2011   •   01:09

Ronny Levy şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Stelei, după egalul de joi cu AEK Larnaca din grupele Europa League, scor 1-1.

 
Conform Gazetei Sporturilor, tehnicianul israelian i-a strâns pe jucătorii stelişti în jurul său pe aeroportul din Larnaca şi i-a anunţat că nu vor mai lucra împreună, mulţumindu-le pentru colaborare şi strângându-le mâinile fiecăruia.
 
Steaua trece printr-o criză accentuată, în ultimele şase meciuri oficiale roş-albaştrii obţinând o singură victorie, 4-0 cu Sănătatea Cluj în Cupa României.
 
Plecarea antrenorului a fost confirmată şi de patronul Gigi Becali, care a făcut deja un portaret al viitorului om care va sta pe banca Stelei.
 
Mă gândesc să-l schimb, dar poate o să-şi dea el demisia. Nu ştiu deocamdată cine ar putea fi noul antrenor. Nu prea mai vreau antrenori străini. Nu vreau antrenor străin dacă nu ştie limba română. Vreau antrenor cum are Dinamo, unul tânăr”, a spus Becali la sport.ro, patronul stelist avansând şi câteva nume pe care le are în vedere pentru banca tehnică: Dusan Uhrin Jr, Ilie Stan sau Petre Grigoraş.
 
Decizia de a renunţa a lui Levy este oarecum surprinzătoare, deoarece la finalul partidei cu AEK Larnaca tehnicianul declarase că nu are motive de îngrijorare: „Nu am de ce să mă plâng de patron, cu mine a fost foarte bun şi s-a purtat frumos. Nu ştiu ce decizie o să ia, e dreptul lui să facă orice, ăsta e fotbalul. Nu mă tem pentru postul meu. Sunt doar dezamăgit”.
 

×
Subiecte în articol: steaua demisie Gigi Becali
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close