Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a terminat la egalitate cu Aktobe, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua a terminat la egalitate cu Aktobe, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua a terminat la egalitate cu Aktobe, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor
de M.T.    |    30 Iul 2014   •   20:21

Steaua rămâne favorită la calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Aktobe, din prima manşă a turului trei preliminar.

Campioana României a condus de două ori în Kazahstan, dar a plătit pentru gravele greşeli din apărare, astfel că soarta calificării se va decide în returul de la Bucureşti, programat peste o săptămână.

Roş-albaştrii au deschis scorul în minutul 44, atunci când Keşeru a înscris din apropiere, după ce portarul gazdelor, Sidelnikov, a scăpat în faţă o minge şutată de Chipciu.

O altă eroare de portar, de această dată a lui Arlauskis, a dus la golul egalizator, reuşit de Korobkin, în minutul 57, în urma unui corner.

Cu 12 minute înainte de final, Steaua, la care a debutat şi nou-transferatul Lemnaru, a revenit în avantaj, şutul de la aproximativ 40 de metri al lui Prepeliţă a fost deviat în poartă de Arzumanian.

Aktobe a reuşit să revină pentru a doua oară în minutul 88, prin golul marcat de Arzumanian, care a profitat de o gafă uriaşă a lui Latovlevici.

×
Subiecte în articol: steaua tur preliminar Liga Campionilor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close