Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua îşi ia atacant cu nume celebru: Maicon vine în Ghencea!

Steaua îşi ia atacant cu nume celebru: Maicon vine în Ghencea!

Steaua îşi ia atacant cu nume celebru: Maicon vine în Ghencea!
19 Feb 2011   •   11:38

Steaua a căutat toată iarna un atacant pentru a-l înlocui pe Bogdan Stancu, vândut la Galatasaray. În cele din urmă, conducătorii roş-albaştrilor s-au oprit asuprea unui brazilian care evoluează în campionatul Ucrainei şi care poartă un nume celebru în fotbal.

 
Îl cheamă ca pe fundaşul dreapta de la Internazionale Milano, Maicon. E un brazilian care a jucat în Ucraina. Vine împrumut până în vară, 200.000 de euro. Este un fel de al doilea atacant, stângaci. Transferul e sigur”, a dezvăluit Gigi Becali la gsptv.
 
Maicon Pereira de Oliveira (22 de ani) are 1,85 metri şi 78 de kg. Din 2009 a jucat pentru Volin Luţk, echipă care ocupă locul 6 în campionatul Ucrainei după 19 etape, acolo unde a fost coechipier cu trei români: Cornel Buta, Sorin Paraschiv şi Adrian Neaga. În actualul sezon, atacantul brazilian a marcat două goluri în 16 meciuri, plus un hattrick în Cupa Ucrainei. Mult mai bună însă a fost stagiunea precedentă a fotbalistului sud-american, care a reuşit să înscrie de 13 ori în 20 de apariţii.
 
Gigi Becali a mai anunţat că este posibil ca în Ghencea să ajungă şi un internaţional iranian de 20 de ani: „Mai este posibil să vină unul din ţările arabe. E tot un atacant, joacă în echipa naţională a Iranului. Dacă va veni, va veni tot împrumut”.
 
Jucătorul la care s-a referit patronul Stelei este Karim Ansarifard, care a participat la ultima ediţie a Cupei Asiei alături de naţionala Iranului şi care evoluează la Saipa, locul 12 în campionat. Are 17 selecţii în reprezentativă şi a marcat 3 goluri. Conform Gazetei Sporturilor, Ansarifard a fost monitorizat şi de actualul lider din Bundesliga, Borussia Dortmund.

×
Subiecte în articol: steaua transfer Liga I Gigi Becali
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close