Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, umilită în Israel: 0-5 cu Maccabi Haifa, în Europa League

Steaua, umilită în Israel: 0-5 cu Maccabi Haifa, în Europa League

Steaua, umilită în Israel: 0-5 cu Maccabi Haifa, în Europa League
20 Oct 2011   •   22:12

Ilie Stan a avut parte de un debut umilitor în cupele europene pe banca Stelei. "Roş-albaştrii" au fost surclasaţi de Maccabi Haifa, scor 5-0, după ce au terminat partida în nouă oameni. Acesta este cel mai aspru rezultat în cupele europene pentru Steaua după deja celebrul 0-5 din Franţa, din 1997, când PSG a întors un rezultat la masa verde din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Soarta partidei a fost pecetluită încă din prima repriză, Maccabi deschizând scorul la capătul unei faze simple: Katan l-a lansat pe Amasha pe un culoar, acesta i-a depăşit în viteză pe Martinovic şi Iliev şi a marcat primul gol al partidei în minutul 10. Zece minute mai târziu, acelaşi Amasha a reluat în plasă din foarfecă mingea respinsă de Stanca la şutul lui Vered.

Tatu a trimis mingea cu capul în bară, iar ghinioanele au continuat pentru Steaua în minutul 38, când Bicfalvi a faultat în postură de ultim apărător. Katan a transformat penalty-ul, iar stelistul a văzut cartonaşul roşu. Dezastrul a fost completat de eliminarea uşoară a lui Iliev, din minutul 64, pentru un presupus fault la Amasha, scăpat singur spre poartă. Katan a ratat penalty-ul, trimiţând mingea în bara transversală, dar Maccabi a marcat al patrulea gol prin Taleb Twatha, cu un şut de la circa 24 de metri, opt minute mai târziu, în timp ce Vered a înscris golul cinci, în min. 79.

În cealaltă partidă a grupei, Schalke s-a impus cu acelaşi scor, 5-0, în deplasarea de la AEK Larnaca.

După trei etape, clasamentul arată astfel:
1. Schalke - 7p
2. Maccabi - 6
3. Steaua -2
4. AEK Larnaca -1

Steaua va juca pe 3 noiembrie revanşa cu Maccabi, la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti europa league
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close